Alanya Şöförler Nakliyeciler Otomobilciler Esnaf Odası

Web sitemiz yenilenmiştir. Bize hertürlü soru görüş öneri ve şikayetleriniz için e-posta  info@alanyasoforlerodasi.com   veya iletişim sayfasını kullanabilirsiniz..

Tarihçemiz
  Vergi Takvimi
  Egitimlerimiz
  Satılık Araçlar
  Kamyoncular Koop.
  Aidatlar
  Foto Galeriler
  ALŞO Kamera İzle

2014 ALŞO 7. ŞOFÖR CUP ŞAMPİYONU ŞİRİN TAKSİ

7. ŞOFÖR CUP HALI SAHA FUTBOL TURNUVA FİNALİ 12.03.2014 TARİHİNDE CEVREYOLU ÜZERİ ÖZCAN HALI SAHA TESİSLERİNDE YAPILDI

2014 ALŞO 7. ŞOFÖR CUP HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI FİNAL AKŞAMI

BASIN AÇIKLAMASI
                Alanya Şoförler Nakliyeciler ve Otomobilciler Esnaf Odasının Düzenlemiş olduğu ALŞO 7. Şoför Cup Halı Saha Futbol Turnuvası Final Maçları  Çevre Yolu üzerinde bulunan Özcan Halı Saha Tesislerinde 12 MART 2013  akşam saat 18 .30 da başladı 4 takımın Final Karşılaşmaları sonunda;
 ATA TAKSİ  Turnuvanın Centilmen Takımı ,
ÇİÇEK TAKSİ                     :3 üncü
OKURCALAR TAKSİ       :2  inci
ŞİRİN TAKSİ                       : Turnuva Şampiyon’u oldu.
             Turnuvanın final akşamına misafir olarak katılan Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat YÜCEL ve Alanya’ mızın değerli Esnaf Odaları Başkanlarından ; Pazarcılar ve Manavcılar Odası Başkanı Hasan YİĞİT , Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin YENİALP , Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin DEĞİRMENCİ , Mobilyacı, Marangoz ve Hızarcılar odası Başkanı Odası Başkanı Hüseyin ALATAŞ bizzat katılırken Esnaf Odası Başkanı Nuri DEMİR ise Ekibi ile birlikte katılıp; Final Maçından sonra Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin YENİALP ile kaleci - penaltı atışı iddiasında Velittin YENİALP’ i 5-3 Mağlup etti.
Turnuvayı başından beri yalnız bırakmayan Alanya Spor Kulübünün Taraftar Grupları ile çok sayıda spor severler oda üyesinin katıldığı görüldü . Şenlik havası içinde gecen turnuva gecesine gelen tüm misafirlere ekmek arası Kavurma ve  Ayran ikramı yapıldı.
            Alanya Şoförler Odası Başkanı D. Ali AKKAYA yaptığı açıklamada Alanya Şoförler odasının her yıl geleneksel olarak organize ettiği Halı Saha Futbol turnuvasına bu yıl yeniden Sponsor olan ELÇİOĞULLARI TEKSTİL  firmasına üyeleri adına teşekkür ederek; turnuvanın amacına yakışır kaynaşma sıcaklığı ile spora ve esnafa yakışır bir şekilde sportmenlik ve centilmenlik içinde geçtiğini bu final akşamına katılan Değerli Misafirlere oda üyelerine ve Spor sevenlere katılımlarından dolayı ayrıca teşekkür etti .

Kullanıcı Adı

Şifre

Şifremi Unuttum

Ankete Katılın